De herfst is begonnen en hoe! Na die vreselijke natte weken hebben we nu echt het heerlijke herfstzonnetje waar we op aan het wachten waren!!

Wordt het dan toch nog een heerlijke nazomer? Ik heb er zin in,  want hoe lekker is het om s’avonds nog even in het zonnetje te zitten, met dat lekkere glaasje wijn die je van de vakantie meegenomen hebt. Ik vind de herfst altijd een heerlijk moment in het jaar. Ik kan erg genieten van al het lekkers dat er dan weer in de winkels ligt, als nieuwe oogst appels, heel veel druiven, pompoenen en paddestoelen. Lekker met een warme plaid op de bank in de tuin, een mooie herfstwandeling in de bossen, lekkere soep maken voor daarna. Het is altijd weer fijn om te genieten van zo’n nieuwe periode in het jaar.

De najaarsoogst in de natuur is ook een feestje en geeft genoeg inspiratie voor een aantal leuke artikelen. Want wat kan je allemaal doen met rozenbottels. En welke soorten heb je? Heb je ook zoveel druiven in de tuin? Hier een heerlijk recept voor druivensap. En dan die pompoenen die je overal ziet, je kan er zoveel van maken. Alette heeft een heerlijk recept voor pompoensoep gemaakt. Eentje waarbij je de pompoen niet hoeft te schillen, ik vind dat namelijk altijd een vreselijk werkje.

Nou hopelijk krijgen jullie ook weer veel inspiratie van deze recepten en zelfmaak ideeën, dus laat de herfst maar komen.

Make yourself a happy Autumn!

Léonie

21 september 2017

GERELATEERDE ARTIKELEN

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.