Wat leuk dat je er bent! Ik ben Léonie, getrouwd en moeder van 3 kids. Ik woon in het mooie Noord Holland, vlakbij Haarlem, Alkmaar en Amsterdam maar ook bij de duinen, de zee en de bossen.

Voor mij de ideale combinatie om na een dagje hectiek van de stad, weer even tot rust te komen tussen de madeliefjes in het gras. Te genieten van dat nieuwe hippe restaurantje in Amsterdam, om de dag erna te gaan picknicken in de duinen.

Wie ben ik?

Ik ben dol op Latte Macchiato’s, koken, eten, wijntjes drinken en leuke dingen doen met ons gezin, vrienden en familie. Ik hou heel erg van tradities en pak ieder moment aan om er een feestje van te maken. Dingen maken, bedenken en uitvoeren vind ik heerlijk en ik vind het zalig, maar moeilijk om even niets te doen. Verder ben ik moeder  van 3 prachtige kids (12-10 en 7 jaar) run ik deze website en heb ik mijn eigen winkels in Loods5 Zaandam en Amersfoort. Omdat ik onder schooltijd werk is dit voor mij de perfecte combinatie van werken en genieten van de kinderen en van het leven.

Waarom de naam Miss Happy Day?

Een kleine 4 jaar geleden ben ik gestart met Miss Happy Day omdat de wereld op dat moment allemaal niet zo leuk was. De wereld veranderde, wij werden somberder en er leek meer niet goed te gaan dan wel. Toen kwam Pharell Williams met zijn nummer Happy.  Ik zag wat een lach en dans met je kan doen en bedacht me dat ik het liever over leuke dingen wil hebben. En zo is Miss Happy Day ontstaan, een website waar je geïnspireerd wordt om er iedere dag weer iets leuks van te maken.

Miss Happy Day: “Every day a happy day”

Loods5

In Loods5 heb ik inmiddels 6 units. In Zaandam 2 beneden en 1 op de bovenste verdieping en in Amersfoort 1 beneden en 2 boven. Ik verkoop  woonaccessoires en meubels van het merk Miss Happy Day, Lifestyle94, Braxton, Janzen, Puur Zeep en allerlei andere merken waar ik blij van word. Voor Miss Happy Day reis ik naar internationale beurzen, om daar mooie bijzondere basics te laten maken en in te kopen. En bij de andere merken selecteer ik de mooiste artikelen die passen bij de ideëen van het merk. Ben je benieuwd, kom dan eens kijken bij Loods5 in Zaandam of Amersfoort. Of bekijk mijn pagina’s op Pinterest, Facebook of Instagram.

Wat kan je van mij verwachten op deze website?

Op deze website laat ik je zien welke artikelen ik in mijn winkels verkoop en hoop ik je op ideëen te brengen om je huis leuk in te richten. Verder gaat Miss Happy Day over allerlei onderwerpen waar je blij van kunt worden. Bijvoorbeeld een adres van een bijzonder plekje in Nederland of daarbuiten. Een nieuwe trend op het gebied van mindfulness of gewoon een verhaal over de alledaagse dingen die we als ouders met baan&kids meemaken. Lekkere recepten, ideeën om je feestje nog feestelijker te maken of zomaar dingen die mij en hopelijk ook jou blij maken. Op mijn blog schrijf ik over meer persoonlijke dingen, dingen die ik mee maak of die mij persoonlijk raken.

Het is mijn bedoeling om regelmatig nieuwe artikelen toe te voegen aan alle verschillende onderwerpen. En hoop je op deze manier nieuwsgierig te maken en te houden voor de dingen die Miss Happy Day ontdekt, meemaakt, uitprobeert en zich over verwondert.

Veel Plezier!

P.S. Ik zou het leuk vinden om in de toekomst samen te werken met collega bloggers die dezelfde interesses hebben als Miss Happy Day. Ben jij dat? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.