Ik ben dol op planken en bakjes om mijn hapjes op te serveren. Dit zijn mijn nieuwe aanwinsten.

Doordat ik mijn eigen units heb in Loods5 Zaandam en Amersfoort word ik iedere week wel verleid tot leuke nieuwe dingen voor in huis. Niet dat ik alles in huis wil hebben hoor, maar het blijft wel leuk om naar te kijken. Af en toe laat ik me toch verleiden zoals afgelopen maand, toen kwamen er weer een aantal leuke nieuwe artikelen binnen van Lifestyle94. Waaronder deze zwart met witte Portugese tegelplanken, die ik alleen verkoop in mijn unit bij Loods5 in Zaandam.  Het leuke van deze tegels is dat je ze voor zoveel verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Decoratief

Het staat heel decoratief op je aanrecht als je het combineert met verschillende houten planken. Ik heb het nu gecombineerd met een plank van HK-Living en een plank van olijfhout die ik in Spanje op een marktje heb gekocht.
De aardenwerken olijfolie flesje komen uit Toscane en worden bij ons aan tafel superveel gebruikt. Samen met de heerlijke olijfolie van Canta Sole. Daar proef je de liefde van de  zon, de zang en het vakmanschap uit Puglia in. Deze olijfolie en nog meer lekkere dingen  kan je ook kopen in mijn units.

Functioneel

De Portugese planken zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook superfunctioneel. Superleuk op tafel om je tapas hapjes nog lekkerder te kunnen presenteren.
Maar je kan ze ook lekker functioneel gebruiken als panonderzetter op tafel, maar ook als plateau voor kaarsen of andere decoratieve spullen. En superhandig om op de armleuning van je bank te leggen zodat je je kopje koffie of thee neer kunt zetten . Vind je de planken ook zo leuk ? Je kunt ze dus vinden in mijn unit gangpad D in Loods5 Zaandam. Zijn ze daar op dan kan je me natuurlijk altijd even mailen.

portugese tegel als onderzetter
plateau met hapjes
tegel Marcio zwart S
tegel Marcio vierkant L
Tegel Marcio rechthoek S
tegel marcio rechthoek L
portugese tegel als plateau

 

28 mei 2017

GERELATEERDE ARTIKELEN

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.