Jaarlijks verdwijnen er wereldwijd 10 miljard bomen en dat willen we graag tegengaan.

Op het moment dat ik bedacht had om een website te beginnen, ben ik op zoek gegaan naar de juiste websitebouwer die bij mij past. Al snel viel mijn oog op de site van Webpuccino:

Je website beheren alsof je een kop koffie drinkt. Een website die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog eens goed functioneert.Dat sprak mij aan! Naast dat Edwin deze site voor mij fantastisch ingericht heeft en open stond voor alle vragen die ik had en heb, steunt hij ook een geweldig bomen project!

Trees for All, een positieve bijdrage aan de wereld waarin wij Leven!

Edwin vertelt:

Een positieve bijdrage aan de wereld

Webpuccino® wil goede producten en diensten bieden en een positieve bijdrage aan de wereld leveren. Daarom werken ze samen met de stichting Trees for All voor de aanbouw van nieuwe bossen. Jaarlijks verdwijnen er wereldwijd 10 miljard bomen en dat willen we graag tegengaan.

Waarom bomen?

Het planten van bomen is belangrijk, omdat het zorgt voor meer opname van CO2 en omdat het de klimaatproblemen terugdringt. Bomen zorgen voor de zuurstof die we elke dag inademen en ze helpen landerosie te voorkomen. Daarnaast zorgt het planten van bomen voor het inkomen van lokale boeren,maar ook voor hout, voedsel en medicijnen. Bovendien bieden ze bescherming en een woonplaats voor mensen, dieren en planten. Bomen en dus bossen zijn dus essentieel voor het behoud van onze aarde!

regenwoud maleisie
oogst klimaatnoten mali
cacao boom
Jatropha
5-jaar-oude-plantage regenwoud
akkers trees for all

Trees for All

Trees for all biedt je allerlei mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. Het leuke aan deze organisatie is dat je zowel een kleine bijdrage kunt leveren om bijvoorbeeld een boom te doneren. Maar je kan ook als bedrijf je eigen  CO2 uitstoot compenseren. Ze werken daarnaast ook samen met  vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties, om de reis die je maakt met je vliegtuig te compenseren. Eigenlijk is het op deze manier vrij simpel en tastbaar om toch iets terug te doen voor onze natuur en daarnaast ook voor de lokale bevolking. Zo werken we samen aan het behoud van onze Aarde.

​Donatie

Vind je dit project net als ik bijzonder en wil je ook graag een steentje bijdragen aan de wereld? Je kan al voor 5euro een boom doneren. Meer informatie over dit project kan gevonden worden op  https://www.treesforall.nl/uw-bijdrage/

GERELATEERDE ARTIKELEN

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.